Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Μακαροτσίνια με πέστο φέτας



Υλικά.
200 γρ. Μακαροτσίνια
Για τη πέστο φέτας.
1-1/2 χούφτα βασιλικός
1-2 σκελίδες σκόρδου
20 γρ. Κουκουνάρια
50-60 γρ. ελαιόλαδο
40 γρ. Φέτα
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση.
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με το χρόνο της συσκευασίας τους. Εν τω μεταξύ φτιάχνουμε τη πέστο φέτας πολτοποιώντας όλα τα υλικά στο μούλτι με τη μισή ποσότητα κουκουναριού. Όταν τα ζυμαρικά μας γίνουν, τότε βάζουμε στη ίδια κατσαρόλα τη πέστο φέτας και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε γαρνίροντας με το υπόλοιπο κουκουνάρι.

Παραλλαγή.
Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε όλη τη ποσότητα κουκουναριού στο μουλτι και να τη πολτοποιήσετε.